Een Wijn adventskalender – dit cadeau wil je hebben óf geven!

Je hebt ze met chocolade, snoep, theezakjes, muesli, kaarsen en badproducten. Maar de leukste adventskalender vind ik toch die met WIJN! Want hoe leuk is het om elke dag (of om de dag en proost dan samen) een vakje open te maken en te genieten van een heerlijk glaasje wijn. De Wijnbeurs heeft nu als eerste een wijn adventskalender met maar liefst 24 vakjes. Het perfecte cadeau om weg te geven aan een wijnliefhebber, of om natuurlijk zelf te vragen!

Een Wijn adventskalender - dit cadeau wil je hebben óf geven!

In de stylish vormgegeven verpakking zitten achter een flap 24 kleine deurtjes verstopt. Met daarachter 24 tubes – elk gevuld met 100 ml witte of rode wijn. Aan de binnenkant van de flap zit een boekje waarin alle 24 wijnen uitgebreid worden beschreven. Maar leuker is natuurlijk om eerst zonder te spieken te proeven. Op de doorzichtige tubes zelf staat een herkomstgebied en de druif en je ziet natuurlijk of het een rode of een witte wijn is. Misschien is het zelfs leuk om je proefnotities bij te houden en die dan later te checken met het bijgeleverde boekje.

De wijnen komen uit alle windstreken. Ik kan vast verklappen dat de traditionele wijnlanden Frankrijk en Italië natuurlijk niet ontbreken, maar ook wijnen uit Oostenrijk, Spanje en Chili zijn van de partij. Én ik kan je vertellen dat er ook 1 portwijn uit Portugal bij zit!

Een Wijn adventskalender - dit cadeau wil je hebben óf geven!

Dit lijkt mij het perfecte cadeau voor iemand die graag in een glas wijn duikt. En met een prijs van €59,99 breek je niet gelijk de bank, want van dit cadeau heb je een hele maand plezier! En ik heb nog iets leuks: met de kortingscode ONGEWOON krijg je de verzending + een Magnum fles rode wijn er helemaal GRATIS bij!

Bestel je eigen De Wijnbeurs Wijn Adventskalender via de webshop https://www.wijnbeurs.nl/wijnbeurs-advent-kalender en laat hem bezorgen bij je vriend/oom/tante/buurvrouw/achterneef naar keuze. Wedden dat ze blij zijn om dit pakketje te ontvangen? Want ik kan je vertellen; het is heel therapeutisch om zo’n kartonnen deurtje open te scheuren en dan wijn te vinden. Ook al weet je natuurlijk dat er wijn achter zit.. 😉

UPDATE: De wijnadventskalender is helemaal uitverkocht voor 2021!


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met De Wijnbeurs, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving.

Disclaimer


MEER WIJN:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.