Ontdek de beste ambachtelijke koffie op 1 site

Mijn ochtendritueel bestaat steevast uit de katten eten geven, een lekker bakje koffie, m’n ochtendjas aandoen en de mail checken op de computer. Ook in die volgorde, want owee als ik de katjes niet als eerste eten geef.. En dan als tweede de koffie. Koffie is echt mijn katalysator op de ochtend. Ik heb het ook wel eens geprobeerd met thee, maar dat werkt toch niet zo lekker. Maar hoe vind je nu de beste ambachtelijke koffie voor je bakkie troost? De website Personal Blend biedt uitkomst. 

Ontdek de beste ambachtelijke koffie op 1 site

“Life is too short to drink bad coffee”

Personal Blend is ontstaan vanuit de behoefte om makkelijk verschillende soorten kwaliteitskoffie te kunnen vinden en bestellen. Door het aanbod van zes Nederlandse ambachtelijke branderijen op één plek te verzamelen ontstaat een catalogus van de beste koffie in Nederland. Hierdoor vind je snel je favoriete branderij of die koffie met bijzondere eigenschappen. Want koffie is een ontzettend bijzonder product. Want wist je dat de verschillende regio’s, de variëteiten van de koffieplant, het klimaat, de hand van de koffieboer, het verwerkingsproces en je koffiemachine allemaal van invloed zijn op je uiteindelijke kopje koffie?

Ontdek de beste ambachtelijke koffie op 1 site

Komt allen tezamen

Maar de zoektocht naar die ‘koffieparel’ was niet altijd makkelijk. Het aanbod van de branderijen was soms niet goed te vinden, de informatie over de koffie erg verspreid en de verzendkosten torenhoog. Door het aanbod van de ambachtelijke branderijen op één plek samen te brengen probeert Personal Blend hier verandering in te brengen en het beleven van koffie makkelijker en vooral nóg leuker te maken.

Ontdek de beste ambachtelijke koffie op 1 site

Want vaak kun je op de site van je favoriete brander alleen de koffie van die branderij kopen. Bij Personal Blend kun je de ambachtelijke koffie van maar liefst zes verschillende branderijen kopen: Brandmeester’s (Amsterdam), Nordkapp Coffee (Utrecht), Schot Koffie (Rotterdam), Stean’s Beans (Amsterdam), Stooker Specialty Coffee (Amsterdam) en Varietals Coffee (Enkhuizen). Met bij elkaar maar liefst de keuze uit 35 verschillende soorten koffies.

bonen in de brievenbus

Naast dat je verschillende maten met zakjes bonen kunt bestellen (check de code aan het einde van dit artikel voor een mooie korting) kun je ook kiezen voor een basis, standaard of premium abonnement. Bij het basis abonnement krijg je 2 zakjes van 250 gram bonen per maand, bij het standaardpakket 3 zakjes bonen en bij het premium abonnement 4 zakjes koffiebonen van 250 gram. Inclusief verzendkosten. En je mag zelf kiezen welke bonen je welke maand krijgt. Kies bijvoorbeeld eens voor de Colombiaanse El Guabito van Varietals Coffee met tonen van bramen, chocolade, bloemen, amandelen en jasmijn. Zin in een straffer bakkie? Neem dan de Tatu van Stean’s Beans, gemaakt met 20% biologische Oegandese robusta voor wat donkere chocoladetonen en een ​​romige body.

Ontdek de beste ambachtelijke koffie op 1 site

Zelf de verschillende koffies van Personal Blend testen? Met de code ‘’ongewoonlekkerekoffie’ krijg je 15% korting op alle koffie voor de eerste 50 klanten. Deze code is geldig vanaf 1 september t/m 30 november.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER koffie:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.