MARTINI en Sergio Herman lanceren Spritzante cocktail

Op 21 september 2021 onthulde het Italiaanse dolce vita icoon MARTINI, zijn nieuwste telg: de MARTINI Spritzante. Een bruisende cocktail geboren vanuit een unieke samenwerking met Sergio Herman, sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken. Deze creatie is een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren. De MARTINI Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Met de Spritzante bieden MARTINI en Sergio Herman een heerlijke cocktail, ready-to-serve en perfect om te schenken tijdens de feestdagen voor een gezellig aperitief met familie en vrienden. De Spritzante is vanaf eind oktober exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Delhaize/Jumbo.

MARTINI en Sergio Herman lanceren Spritzante cocktail

De ontwikkeling van de MARTINI Spritzante

Voor deze bijzondere samenwerking heeft Sergio Herman een geheel nieuw smaakpallet ontwikkeld samen met MARTINI’s master blender, Beppe Musso. Tijdens een reis naar Pessione, Italië -het hart van Martini-, zijn de invloeden van het Italiaanse Aperitivo moment, Sergio Herman’s passie voor perfectie & topgastronomie samengevloeid met MARTINI’s 150-jarig vakmanschap. Het resultaat is een gebalanceerde, frisse cocktail met een subtiele bittere toets die perfect tot zijn recht komt met heerlijke hapjes.

De gedroomde samenwerking

Sergio Herman: “Italië zit diep in mijn hart verankerd sinds ik drie jaar geleden aan de voorbereidingen van mijn nieuwste zaak Le Pristine begon. De combinatie van mijn Zeeuwse roots met de Italiaanse flair werd onmiddellijk door onze gasten omarmt. Toen de kans voorbijkwam om samen te werken met één van Italië’s meest iconische merken
moest ik geen twee keer nadenken. Samen met de master blender van Martini heb ik mijn Spritzante ontwikkeld. Dat ik hiermee een bijdrage aan het rijke oeuvre van dit topmerk heb mogen leveren maakt me enorm trots.”

Aperitivo met MARTINI Spritzante

De Spritzante is dé cocktail om te drinken tijdens een speciaal aperitief met vrienden & familie tijdens de feestdagen. Verras je gasten met een mooi gedekte tafel, fijne muziek en creëer een prettige ambiance. Combineer deze frisse en licht bittere aperitivo op basis van grapefruit, basilicum en een hint van vanille met smakelijke hapjes voor de leukste
en lekkerste momenten.” De Spritzante wordt bij voorkeur uitgeschonken in een wijnglas. Vul het glas volledig met
ijs, schenk de gekoelde MARTINI Spritzante in en garneer met een partje grapefruit en een blaadje basilicum.

De MARTINI Spritzante wordt geschonken in Le Pristine Antwerpen en is vanaf eind oktober in een gelimiteerde oplage te koop bij Jumbo Supermarkten tegen de aanbevolen adviesprijs van 12,49 euro per fles.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER COCKTAILS:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.