De BACARDÍ Rum Room in Amsterdam

Na eerdere successen van de BACARDÍ Rum Room in Antwerpen, Hamburg en Londen opende BACARDÍ op donderdag 18 november voor het eerst haar deuren in Nederland. Stap in de wereld van Premium Rum en maak op unieke manier kennis met BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez. De BACARDÍ Rum Room biedt enkel dit drietal donkere, gerijpte rums aan. De rums zijn in een exclusieve giftbox in gelimiteerde oplage te koop: perfect voor deze feestdagen. Kunstenaar Floor van het Nederend heeft drie verschillende designs ontworpen die gebruikt worden op de geschenkdozen en verpakkingen. De BACARDÍ Rum Room is tot en met 31 december geopend in de Oude Spiegelstraat 3 in De 9 Straatjes.

De BACARDÍ Rum Room in Amsterdam

Floor van het Nederend

Om het perfecte geschenk voor de feestdagen nog nét dat beetje extra te geven, is BACARDÍ een samenwerking aangegaan met kunstenaar Floor van het Nederend. Floor is een in Amsterdam gevestigde illustrator en schilder. Zijn werk is geïnspireerd door vintage stripboeken, punkcultuur en pop art. En centreert zich rondom Malvin de Kat, zijn eigen karakter. Thematisch beschouwt hij de natuur als een belangrijke inspiratiebron voor zijn werk. Voor BACARDÍ heeft Floor drie verschillende designs gemaakt met als thema ‘AGED UNDER THE CARIBBEAN SUN’. Deze designs zijn terug te vinden op de geschenkdozen.

Wil je een extra bijzonder BACARDÍ geschenk? Op zaterdag 11 december komt Floor van 15.00 tot 17.00 naar de Rum Room om te signeren. Het concept is simpel; iedere klant die een box koopt, kan hem laten signeren door Floor. De eerste 30 klanten ontvangen ook een gesigneerde, limited edition print!

Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez

De BACARDÍ Rum Room staat in het teken van de donkerdere en gerijptere rum van BACARDÍ. De jongste, gerijpte premium rum is BACARDÍ Anejo Cuatro van vier jaar oud. Añejo Cuatro kun je ‘on the rocks’ drinken, maar komt het best tot zijn recht in een klassieke rumcocktail, zoals een Highball in de mix met Ginger Ale. De acht jaar oude BACARDÍ Reserva Ocho is een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Deze rum is geïnspireerd op een familierecept uit 1862 en was voor 7 generaties lang enkel voorbehouden voor de BACARDÍ familie zelf. De rum leent zich perfect voor een Old Fashioned of een Old Cuban. De Gran Reserva Diez is een tien jaar oude rum en je ontdekt veel eik en gekarameliseerd fruit. Deze rum drink je het beste puur, met of zonder ijsblokje.

De BACARDÍ Rum Room in Amsterdam

Openingstijden & Online kopen

De BACARDÍ Rum Room is van 18 november tot en met 31 december dagelijks geopend. De openingstijden zijn van 10:00 tot 19:00 uur aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam. Op donderdagavond is de winkel geopend tot 20:00 uur. Niet in de buurt van Amsterdam? Shop dan via de online Rum Room op rum-room.bacardi.com.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER LEKKERE RUM RECEPTEN:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.