Langer genieten van je vakantiefoto’s – 5 tips!

Het is een gekke tijd. Ga je wel op vakantie in het buitenland? Of blijf je lekker in Nederland? Hoe zit het ook alweer met die testen en wat zijn de regels in mijn vakantieland? Veel mensen kiezen deze zomer eieren voor hun geld en gaan niet ver van huis. Dat doen wij ook! Maar dat betekent niet dat je niet kan genieten van vorige vakantie’s; want misschien is het nu wel het perfecte moment om je oude vakantiefoto’s weer eens op te zoeken en daar iets leuks mee te doen. Ik geef je 5 tips!

Vakantiefoto laten printen op een puzzel

1. Bedruk een handdoek met je meest tropische vakantiefoto

“Gonna buy me a ticket to the Tropicssss…” Hoe lekker is het om in de badkamer je favoriete liedje te zingen, inclusief handdoek met je eigen tropische foto erop? Ook al is het buiten guur en grijs, hier krijg je instant summer vibes van! En wist je dat je dit gemakkelijk online kunt laten maken bij BesteCanvas.nl?

Langer genieten van je vakantiefoto's - 5 tips!

2. Maak een eigen kalender

Het kleinste kamertje van je huis is vaak een saaie plek. Perfect dus om een kalender op te hangen met je favoriete vakantiefoto’s! En kun je gelijk even de verjaardag van tante Annie noteren, want die vond het vorig jaar niet zo leuk dat je haar verjaardag was vergeten…

3. Je vakantiefoto als puzzel

Sinds dat ik zelf zo ziek ben geweest met covid-19, merk ik dat ik het heel lekker ontspannend vind om te puzzelen. En daarnaast helpt het mij ook om mij meer te concentreren op kleine activiteiten want ik merk dat mijn focus nog ver te zoeken is. Soms voelt de binnenkant van mijn hoofd echt aan als pudding en kan ik niet meer op de simpelste woorden komen. Dan is het wel lekker om gewoon relaxt aan tafel te zitten en te zoeken naar dat ene stukje met een beetje blauw aan het pieletje en groen aan de onderkant. Tip: kies niet voor bijvoorbeeld een foto van een wandelvakantie in de bergen, want ik garandeer je; al dat groen gaat je opbreken! Ik koos voor een foto uit Nantes waar ze een reusachtige mechanische olifant hebben gebouwd waar je een ritje mee kunt maken. Ik was alleen even vergeten dat zo’n groot vlak witte lucht eigenlijk niet zo’n goed idee is.. Oeps! Dit was wel ook echt zo’n toffe vakantie, dus extra leuk om hier weer even van te genieten.

4. Organiseer een vakantiefoto-kijkavond

Heb je een aantal jaar geleden met het hele gezin of met je partner een bijzondere trip gemaakt? Organiseer dan eens een echte old school vakantiefoto-kijkavond! De moderne tv’s kun je vaak linken aan je laptop waardoor je in groot formaat door je online fotoalbum kunt scrollen. Glaasje wijn erbij, nootjes, hapjes, snacks en gezellig herinneringen ophalen aan die bijzondere vakantie.

5. Foto collage aan de muur

Erger je je al een tijdje aan dat lege stuk muur in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer? Maar heb je nergens een leuk kunstwerk kunnen vinden? Laat verschillende vakantiefoto’s afdrukken op verschillende formaten en maak hier een speels geheel van. Tip: knip eerst uit papier de exacte afmeting van de afdrukken en ga daarmee schuiven op de muur met plakband. Zo hoef je daarna alleen nog maar de spijkers in de muur te kloppen en loop je niet het risico dat je daarna nog moet gaan veranderen en je hele muur onder de gaatjes zit. Bestel je foto op canvas bijvoorbeeld gemakkelijk online.

Langer genieten van je vakantiefoto's - 5 tips!

Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


TIPS VOOR TRIPJES IN NEDERLAND:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.