De 16 beste pubs van Groot-Brittannië 2019 volgens CAMRA

De Campaign for Real Ale (CAMRA) heeft de shortlist voor Pub van het Jaar teruggebracht tot slechts 16. Zestien regionale winnaars, variërend van microbrouwerijen tot traditionele koetsiersherbergen. De onthulling van de shortlist markeert het einde van CAMRA’s Summer of Pub-campagne om meer mensen aan te moedigen om hun favoriete kroeg tijdens de warmere maanden te bezoeken.

De 16 beste pubs van Groot-Brittannië 2019 volgens CAMRA

Een handig kaartje ↓

Ben Wilkinson, de nationale directeur van CAMRA: “De top 16 kanshebbers hebben de perfecte mix van kenmerken die een geweldige pub vormen – geweldige service, een gastvrije sfeer, een fantastisch decor, veel waar voor je geld en vooral hoge kwaliteit real ale.”

De 16 beste pubs van Groot-Brittannië 2019 volgens CAMRA

Over de 16 finalisten zei Andrea Briers, coördinator van de Nationale Pub van het Jaar: “Het is een enorme eer om te worden geselecteerd als een van de 16 beste pubs in het land en te worden vermeld in de Good Beer Guide. Onze testers steken veel tijd en moeite in de keuzes van welke pub uit elke regio naar de volgende ronde moet gaan. De concurrentie wordt nu echt moeilijk omdat deze pubs tegen elkaar zullen strijden om de top vier in het land te worden. De nationale winnaar van vorig jaar, de Cricketers Arms in St. Helens, genoot een enorme toename van bezoekers; van dichtbij en ver weg.”

De 16 beste pubs van Groot-Brittannië 2019 volgens CAMRA

Check https://www.camra.org.uk/pubs/awards/pub-of-the-year/ voor de beschrijvingen van alle pubs. De nationale winnaar wordt bekendgemaakt in februari 2020.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

MEER ARTIKELEN OVER GROOT-BRITTANNIË:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.