Wintersportliefhebbers vinden in Zuid-Tirol, gelegen in het noorden van Italië, een waar paradijs. Met de majestueuze Dolomieten als decor is een wintersport in Zuid-Tirol een populaire plek voor skiërs en snowboarders. Het skiseizoen loopt doorgaans van december tot en met april. Maar wist je dat zelfs in het naseizoen, van mei tot en met juni, Zuid-Tirol nog steeds betoverende skimogelijkheden te bieden heeft? Deze periode onthult een unieke kant van wintersport, waar je kunt genieten van de prachtige skipistes op de hoogste bergen van de Dolomieten, terwijl je omringd wordt door de rust en schoonheid van de ontluikende natuur in de lente en vroege zomer.

Of je nu een doorgewinterde skiër bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of een beginner die de geneugten van wintersport in Zuid-Tirol wil ontdekken, het naseizoen heeft voor elk wat wils. Deze periode biedt niet alleen de mogelijkheid om je vaardigheden op de pistes aan te scherpen, maar ook om te genieten van de serene atmosfeer en de bloeiende natuur die de regio in deze tijd van het jaar kenmerken.

wintersport Zuid-Tirol bij Cavallino Bianco

Wintersport in Zuid-Tirol

Het Dolomiti Superskigebied, bestaande uit twaalf skigebieden en een indrukwekkende 1.200 kilometer aan pistes en 450 liften, is gemakkelijk te bereiken vanuit Gröden/Val Gardena. Het Cavallino Bianco ligt op slechts enkele minuten afstand van de piste, waardoor skiërs snel kunnen beginnen met hun skiplezier. Gezinnen zullen in het bijzonder de zonnige, brede pistes van de Seiser Alm waarderen. Dankzij de uitgebreide kinderopvang voor baby’s tot tieners hebben ouders de tijd om zorgeloos te skiën, terwijl ze weten dat hun kinderen in goede handen zijn. Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in St. Ulrich is de perfecte plek voor gezinnen die van sneeuw houden, met elke dag een nieuw hoogtepunt.

Op sommige dagen begeleiden gidsen skiërs naar de pistes. Op andere dagen wandelen ze samen met natuurliefhebbers op sneeuwschoenen door ongerepte landschappen of verkennen het winterwandelgebied. Zelfs de kleinsten kunnen genieten van een leuk slee-uitje. Vanuit het Cavallino Bianco kunnen gezinnen binnen enkele minuten lopen naar de kabelbaan van Raschötz/Rasciesa en direct naar het beginpunt van de rodelbaan gaan voor een uitdagende wintersport in Zuid-Tirol.

wintersport Zuid-Tirol bij Cavallino Bianco

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

In het hart van de betoverende wintersportbestemming Zuid-Tirol biedt het Cavallino Bianco niet alleen een luxe verblijf, maar dient het ook als de ultieme uitvalsbasis voor een onvergetelijke winterervaring. Als vooraanstaand premium hotelmerk in Italië omarmt het Cavallino Bianco de filosofie van “It’s family time… live it now”, waardoor het zich onderscheidt als een bestemming die zich richt op een gezinsvriendelijke, holistische vakantie-ervaring. Gelegen te midden van het adembenemende Unesco-werelderfgoed Dolomieten, biedt dit hotel de ideale setting om samen met je geliefden kwaliteitsmomenten te beleven. Of het nu binnen is, waar kinderen een waar speelparadijs ontdekken, of buiten, te midden van de majestueuze bergen, het Cavallino Bianco creëert de perfecte omgeving voor gezinsplezier en ontspanning.

Wat dit hotel nog meer onderscheidt, is het gemotiveerde en professionele team dat zich toewijdt aan de zorg en het vermaak van de jongste gasten, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Terwijl de kinderen genieten van leuke activiteiten en spelletjes, kunnen ouders ongestoord ontspannen, genieten van wellnessfaciliteiten, aan hun fitness werken of zelfs op avontuurlijke berguitstapjes gaan. Dus, als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van luxe, gezinsvriendelijkheid en een betoverende omgeving tijdens je wintersport in Zuid-Tirol, kies dan voor het Cavallino Bianco. Ontdek waarom dit hotel niet alleen een accommodatie is, maar een bestemming op zich, waar “It’s family time… live it now” tot leven komt en waar elk moment een herinnering in de maak is.

wintersport Zuid-Tirol bij Cavallino Bianco
wintersport Zuid-Tirol bij Cavallino Bianco

Check de prijzen en beschikbaarheid van Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel
Boek een huurauto vanaf Innsbruck Airport
Vergelijk alle prijzen van vliegtickets naar Innsbruck Airport


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER ZUID-TIROL TIPS: