5 Tips voor het leukste Oud en Nieuw feest

Ook al kunnen we misschien nu in 2020 Oud en Nieuw niet zo vieren zoals we normaal doen. We kunnen wel vast nadenken over hoe we het gaan aanpakken als de rust een beetje is wedergekeerd. Want een goed Oud en Nieuw feest is voer voor conversatie voor de rest van het jaar! Dus haal vast de planner erbij en schrijf deze tips vast op voor volgend jaar.

happy new year

1. Feestelijke outfit/make-up

Bij de outfits geldt: glitter! Doe dit wel een beetje gedoseerd, een glitterlegging is leuk met een iets rustiger tuniekje, een glitterjurk met een zwarte of huidskleurige panty. Vergeet ook vooral de make-up en nagels niet. Je make-up mag vandaag best opvallen!

glitter make up

2. Drankjes

Van al het kletsen krijg je natuurlijk een droge mond; zorg dus voor voldoende hydratatie! Zet een flesje champagne/wijn/bier koud, of zorg dat je de ingrediënten van je favoriete cocktail al klaar hebt staan. En tip: krijg je veel gasten over de vloer? Huur dan prachtig mooie kunststof wijnglazen! scheelt je een hoop afwaswerk kan ik je uit ervaring vertellen op 1 januari.. 😉

5 tips voor een leuk oud en nieuw feest

3. Muziek

Verdeel en heers! Wat je bijvoorbeeld nu al kunt doen is de perfecte playlist op Spotify samenstellen. Zorg voor een aantal lekkere feestnummers zodat de voetjes van de vloer kunnen. Of app de gasten van tevoren wat hun favoriete nummer is; dan kan je die er natuurlijk ook in verwerken.

DJ spelen op spotify

4. Eten

Een schaal bittergarnituur is natuurlijk altijd goed, maar wil je echt uitpakken? Haal dan bij de bakker een grote zak oliebollen en stapel die mooi op dat je een echte toren krijgt. Steek daar dan een aantal online verkrijgbare professionele horeca ijsfonteinen in en steek ze aan. Wedden dat je social media volstroomt met toffe video’s en filmpjes van je oliebollen-taart-fontein-vuurwerk creatie?

professionele ijsfonteinen

5. Aankleding/versiering

Weet je niet wat je moet doen met de aankleding van je huis voor je oud en nieuw feest? Je kunt ook kiezen voor een thema op deze avond, bijvoorbeeld dat iedereen een zilverkleurig kledingstuk of accessoire moet dragen bij zijn of haar oud en nieuw outfit. Iedereen kan zelf bepalen of ze compleet verkleed gaan of kiezen voor een aantal oud en nieuw accessoires. Wil je geen dresscode instellen? Dan kun je natuurlijk ook Happy New Year versiering ophangen om de locatie sfeervol te maken. Inclusief Happy New Year kroontjes!

Oud en Nieuw feest

Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.