Het beste keukenmateriaal in de keuken

Vind jij de keuken ook de gezelligste plaats in huis? Sta jij graag uren achter het fornuis te roeren in je kookpotten? Vind je niks fijner dan veel volk ontvangen waar je uitgebreid voor mag koken? Dan is het belangrijk om het beste keukenmateriaal in huis te hebben om zo de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Deze spullen mogen niet ontbreken in jouw keuken.

Mooi servies

De keuken is niet alleen de plek waar lekker gekookt wordt, het is ook de plek waar je met je gezin aan tafel gaat zitten om wat bij te praten met een koffie en een koekje. En zeg nu zelf, zo’n koffie smaakt toch nog beter als je die uit een mooie mok kan drinken? Heb je het assortiment van HK Living al eens bekijken? Zij hebben erg mooie latte macchiato koppen, die ook lekker groot zijn. Je kan er ook een mooi suikerpotje en melkkannetje bij serveren, dat maak het eens zo leuk voor wie z’n koffie niet graag zwart drinkt.

Mixer en keukenmachine

Je maakt graag verschillende gerechten klaar, maar misschien ben je nog meer fan van bakken? Hou jij ervan om te experimenteren met taart, cake en cupcakes? Dan heb je vast goed keukenmateriaal in huis om tientallen eiwitten op te kloppen. Met de hand duurt het anders wel erg lang, niet? Heb je de nieuwste handmixer van Smeg al gespot? Die hebben ze nu ook in 50’s style en in de mooiste kleurtjes. Een echt eyecatcher in de keuken. Nog een toestel dat niet op het aanrecht mag ontbreken is een keukenmachine van KitchenAid. Die staat niet alleen mooi te blinken in je keuken, maar is ook zeer handig voor allerlei baksels of om zelf brood te maken. En met dank aan de accessoires kan je ook courgetti maken, kaas of groenten raspen en zelfs gehakt draaien met de vleesmolen.

Stoofpan

In de winter maak je het met kaarsjes extra gezellig in de keuken. En wat smaakt er beter op een koude winterdag dan een heerlijk stoofpotje? Dat gerecht maak je uiteraard klaar in een stoofpan van Le Creuset, dit keukenmateriaal is gekend om zijn gietijzeren pannen waarin je vlees uren kan sudderen voor een optimale smaak. Het deksel sluit nauw aan waardoor het vochtgehalte verhoogt en de smaak van jouw vlees verbetert. Zo’n stoofpotje kan je maken met varkensvlees, maar waarom maak je geen gebruik van het wildseizoen? Everzwijn, bijvoorbeeld, is erg lekker, net als hert. Fazant of konijn is voor de liefhebbers ook een optie. 

Is er nog iets wat jij écht niet meer kan missen in je keuken? Laat het me even weten, ik ben alvast benieuwd!


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.