Vaderdag chocolade of kerst chocolade laten bezorgen? Ga naar chocoladebezorgd.nl

Wil je iemand verassen met chocolade door de brievenbus? Dat kan bij chocoladebezorgd.nl! Voor elke gelegenheid is er het perfecte pakketje. Denk bijvoorbeeld aan Vaderdag chocolade of kerst chocolade. De doosjes hebben een assorti aan heerlijke bonbons en passen altijd perfect door de brievenbus. Kies de favoriete smaken van de persoon en voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap om de ontvanger extra in het zonnetje te zetten. Alle chocolade is 100% handgemaakt en wordt verzonden in luxe cadeauverpakkingen.

Vaderdag chocolade of kerst chocolade laten bezorgen. Ga naar chocoladebezorgd.nl

Waar kun je uit kiezen?

Je kan kiezen uit bonbons, chocoladeharten en leuke specials voor allerlei soorten gelegenheden. Kies bijvoorbeeld voor de kerst special, of verras je vader op Vaderdag met een heerlijke doos vol zelf samengestelde en handgemaakte bonbons. Met chocoladebezorgd.nl ben je gegarandeerd van een leuk en origineel cadeau. Tover een glimlach op iedereen zijn gezicht met een speciaal pakketje door de brievenbus.

Hoe wordt de brievenbus chocolade verzonden?

Bestel je pakketje voor 12:00 en het wordt op dezelfde dag nog met de post meegegeven. Chocoladebezorgd zorgt voor het zorgvuldig inpakken van je bestelling in een speciale verzendverpakking en geeft het mee met PostNL. Last minute een cadeautje regelen? Chocoladebezorgd heeft tot 17:00 nog enkele mogelijkheden die op dezelfde dag nog verzonden kunnen worden. Wil je liever vooraf bestellen? Dat kan ook! Geef de verzenddatum eenvoudig aan bij het afrekenen en het pakketje wordt op de gewenste dag bezorgd. Omdat het pakketje door de brievenbus kan hoeft er niemand thuis te zijn om de deur open te doen, dit geeft een extra surprise effect!

Een origineel cadeau met handgemaakte chocolade. Erg leuk als verassing voor je geliefde, vrienden of een familielid.

Vaderdag chocolade of kerst chocolade laten bezorgen. Ga naar chocoladebezorgd.nl

Wil je Vaderdag chocolade of kerst chocolade bestellen? Bestel gemakkelijk online via de webshop op www.chocoladebezorgd.nl en geniet van het leukste brievenbus cadeautje van chocolade.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER CHOCOLADE:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.