6x Recepten met koffie

Op 29 september is het International Coffee Day! En als er iets is waar ik ´s ochtends van kan genieten is dat wel een heerlijk bakkie koffie. Speciaal dus een lijstje met de lekkerste recepten met koffie of espresso van de site! Blijf je lekker wakker van… 😉 Klik op de titel om naar het bijbehorende recept te gaan.

Koffie recepten

Espresso Panna Cotta

Deze espresso panna cotta is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te maken, maar is wel een echt mooie afsluiter van je avond!

Espresso panna cotta

Espresso Granita

Maak eens deze espresso granita als een leuke kleine amuse in een brunch of op een ontbijttafel, of als onderdeel van een dessert.

Espresso Granita

Chocolademousse met whisky en espresso

Dit is een 18+ chocolademousse met whisky, maar super lekker met het bittere van de espresso, zo is dit niet een superzoet dessert.

chocolademousse met whisky en espresso

Chocolade espressotaart

Een lekkere brosse, shortbread bodem met romige karamel met hazelnoten en daarbovenop een laag chocolade met espresso… 😀

recepten met koffie- Chocolade espressotaart met karamel en hazelnoten

Beenham met koffiemarinade

Ik probeer een paar dagen in de week minder tot geen vlees te eten, maar tegen een lekker gebraden beenhammetje kan ik geen nee zeggen…

Beenham met koffieglazuur

Homemade Koffielikeur

En misschien wel één van de lekkerste recepten met koffie: zelf koffielikeur maken! Is ook veel leuker en lekkerder dan zomaar een fles in de winkel kopen… 🙂

recepten met koffie - Koffielikeur


Elke week de nieuwste recepten en reisartikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.