Passoã onthult de nieuwe limited edition fles, geïnspireerd op de zonsondergang

Sinds het merk 30 jaar geleden op de markt kwam, kun je Passoã herkennen aan de bekende mysterieuze zwarte fles. Maar nu lanceert de bekende passievruchtlikeur zijn nieuwe limited edition look. De fles brengt een ode aan de zonsondergang en inspireert jou om in de ‘sunset spirit’ te komen!

Passoã onthult de nieuwe limited edition fles, geïnspireerd op de zonsondergang

Barbecues, picknicks, vrienden ontmoeten op het terras: je kunt vast niet wachten tot de zomer losbarst! Gelukkig kom je al aardig ‘in the mood’ dankzij Passoã – en al helemaal nu het merk een limited edition fles lanceert. Al meer dan 30 jaar herken je ’s werelds bekendste passievruchtlikeur, gemaakt met de echte, natuurlijke passievrucht uit Brazilië, aan de bekende zwarte fles. Maar nu, voor het eerst, is er een ‘sunset edition’ fles. Met zijn warme, zonnige kleuren, roept deze fles meteen de warme, positieve vibes op van de zonsondergang.

Sunset escape

Maar er is meer. Zo is de onderkant van de nieuwe fles doorzichtig, zodat je voor het eerst de iconische rode kleur van de likeur kunt zien. Het is net deze levendige kleur die Passoã-cocktails zo Instagram-proof maakt! De fles is verder voorzien van sprekende illustraties van de passievrucht: hét steringrediënt van Passoã. Het is deze vrucht die de likeur zijn intens zoete en toch ook frisse smaak geeft, zónder artificiële smaakstoffen. De nieuwe fles geeft 100% de kern van Passoã weer, het belichaamt helemaal de sfeer van de zonsondergang: dat speciale moment waarop je het einde van de dag viert met vrienden en even kunt ontsnappen aan je alledaagse routine.

Veelzijdig en esthetisch

Met dit perfecte zomerdrankje kan je een hele hoop cocktails maken – of je nu houdt van simpele recepten of graag experimenteert met gesofisticeerde creaties. Met Passoã zet je binnen no-time een indrukwekkende cocktail op tafel en tover je jouw terras, tuin of balkon om tot een echte loungebar! Zo kan je bijvoorbeeld Passoã simpelweg mixen met fruitsap en tonic om te komen tot een overheelijke cocktail.

Mix de original Pornstar Martini

Passoã is toegankelijk en eenvoudig: alleen al op zichzelf is het een heerlijk drankje. Maar wie extra wil uitpakken, bijvoorbeeld tijdens een familiebarbecue of een speciaal feestje, kan een signature drink recept uitproberen. Zo werd de originele Pornstar Martini, één van de meest geliefde cocktails wereldwijd, gemaakt met Passoã. Wil je zelf deze elegante cocktail vol passie uitproberen? Meng Passoã dan met een gelijke hoeveelheid vodka, een klein beetje vanillesiroop (of gebruik een vanille wodka) en wat vers limoensap. Passoã geeft deze cocktail haar knappe kleur én zorgt voor een levensechte passiefruitsmaak, zodat je er zelfs van kunt genieten in maanden waarin de echte passievrucht niet te verkrijgen is. Cheers op de sunset spirit!

Passoã onthult de nieuwe limited edition fles, geïnspireerd op de zonsondergang

De Limited Edition Passoã bottle is verkrijgbaar vanaf mei in alle slijterijen voor een adviesprijs van 14 euro.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Passoã.

Disclaimer


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.