MARTINI Fiero lanceert kaartspel voor Wereld MARTINI dag en International Friendship Day

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar die online zoomborrels kwamen me echt de neus uit. Maar gelukkig zijn er versoepelingen doorgevoerd zodat we eindelijk weer met meer mensen dan alleen je huishouden gezellig kan afspreken! Speciaal voor deze momenten, waarop mensen echt tijd voor elkaar willen maken en hun vriendschap willen verdiepen, heeft MARTINI Fiero samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez voor Wereld MARTINI dag (19 juni) en International Friendship Day (30 juli) een vriendschapsspel ontwikkeld.

MARTINI Fiero lanceert kaartspel voor Wereld MARTINI dag en International Friendship Day

MARTINI

Het bedrijf MARTINI zal je waarschijnlijk wel kennen of in de koelkast hebben staan als echte drinkie. En het zal toch geen toeval zijn dat misschien wel de bekendste cocktail van de wereld een Martini heet? Een aantal jaar geleden introduceerde MARTINI de Fiero als nieuwste telg in de MARTINI familie; een mix van witte wijnen en plantaardige ingrediënten, waaronder Murcia-sinaasappelschil, artemisia absinthium en artemisia pontica. Fiero betekent trouwens ’trots’, ‘intens’ of ‘gedurfd’ in het Italiaans; dus MARTINI waar je U tegen zegt.

Ivano Tonutti (MARTINI’S Master Herbalist): “Creating MARTINI Fiero was an exercise in balance. From a botanical point of view, it was essential to harmonise the vibrant citrus notes of the Murcia orange peel with the bitterness and herbal aromatics of the artemisia alongside the many other botanicals, which in turn had to sit happily alongside the quinine in tonic.”

MARTINI Fiero lanceert kaartspel voor Wereld MARTINI dag en International Friendship Day

Ask Your Friends vriendschapsspel

MARTINI’s Ask Your Friends is hét kaartspel voor vrienden, om echt tijd voor elkaar te maken tijdens het aperitivo moment, ook als het niet Wereld MARTINI dag of International Friendship Day is. 😉 Pak een kaart van de stapel, lees hem voor en leer elkaar nog beter kennen. Er zijn geen spelregels, speel het spel zoals jij en je vrienden het leuk vinden. Er zijn 50 vragen en dilemma’s zoals ‘Nooit meer kunnen praten of al je gedachten hardop moeten zeggen?’ of ‘Kun je een bijzondere herinnering van ons samen noemen?’. De vragen en dilemma’s zijn in een exclusief kaartspel gegoten dat je op askyourfriends.martini.com online kunt spelen.

MARTINI Fiero & Tonic

Benodigdheden
  • 70 ml MARTINI Fiero
  • 70 ml premium tonic
  • ijsblokjes
  • schijfje sinaasappel
Bereidingswijze
  1. Vul een ballonglas tot de rand met ijs en roer totdat het glas is gekoeld. Giet het vrijgekomen water uit het glas
  2. Giet de MARTINI Fiero over het ijs en voeg de gekoelde tonic toe
  3. Roer voorzichtig met behulp van een lepel
  4. En garneer met een schijfje sinaasappel.
  5. Salud!

Elke week de nieuwste recepten en reisartikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met MARTINI, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving.

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.