Koninklijk slapen en dineren in een kasteel in de Kitzbühel Alps

Midden in het ongerepte landschap van het Nationaal Park Hohe Tauern in de Kitzbühel Alps troont sinds 1150 het statige kasteelhotel Schloss Mittersill. Het landgoed ademt niet alleen geschiedenis, het is ook een bijzonder stijlvolle locatie voor exclusieve ontspanning. Geworteld in het verleden, verankerd in het heden, geleefd met hart en ziel. De kasteel-spa verwent je in een statige ambiance, het door Gault&Millau bekroonde restaurant verleidt je met zijn unieke setting en de suites vertellen boeiende verhalen.

Koninklijk slapen en dineren in een kasteel in de Kitzbühel Alps

Glamourland

Waar ooit de leden van de exclusieve societyclub elkaar ontmoetten en de internationale jetset kind aan huis was, staat ook nu nog alles in het teken van elegant genieten. Tot de gasten van Schloss Mittersill behoorden Hollywoodsterren zoals Clark Gable, Bob Hope en Rita Hayworth, en sprankelende persoonlijkheden zoals de hertog van Windsor, Henry Ford II en de sjah van Perzië. In dit kasteelhotel hangt nog altijd de glamour van vervlogen tijden. Prachtige parketvloeren, waardevolle antieke meubels en schilderijen benadrukken de statige sfeer van dit historische gebouw. In elk van de 54 kamers en suites is de grootse geschiedenis van het kasteel zorgvuldig bewaard gebleven, vakkundig gepresenteerd door edel design.

Koninklijk slapen en dineren in een kasteel in de Kitzbühel Alps

In het kasteelrestaurant komt het allerfijnste uit de keuken en de kelder op tafel. Topproducten en specialiteiten uit de regio worden verwerkt tot ware tongstrelingen. Gault&Millau heeft de kasteelkeuken meermaals met een koksmuts bekroond. Met twee vorken geven ook van À la carte en falstaff geweldige beoordelingen. Van de binnenplaats van het kasteel tot de gewelfde kelder: je vindt hier vele bijzondere plekken om te genieten van de lekkernijen uit de keuken en de unieke wijnkelder.

Koninklijk slapen en dineren in een kasteel in de Kitzbühel Alps
Koninklijk slapen en dineren in een kasteel in de Kitzbühel Alps

Check de prijzen en beschikbaarheid van Hotel Schloss Mittersill in de Kitzbühel Alps
Boek een huurauto vanaf Innsbruck Airport
Reis met de ÖBB Nightjet nachttrein gemakkelijk naar Oostenrijk


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER OOSTENRIJK TIPS:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.