Op zoek naar kerstpakket inspiratie?

Heb jij een eigen bedrijf met personeel? Dan zal je nu wel op zoek zijn naar kerstpakket inspiratie! Ik weet nog uit mijn tijd bij PTT Post (nu PostNL) dat we altijd geweldige kerstpakketten kregen. En het voelde ook echt als een cadeautje om zo’n grote doos open te maken. De leukste kerstpakketten vond ik die met een thema; allemaal lekkere Italiaanse dingetjes bijvoorbeeld! Ik kan me zelfs nog een Hollands pakket herinneren met daarin zelfs een elektrisch wafelijzer. Volgens mij heb ik die nog steeds! Dus een kerstpakket is wel een must voor je werknemers.

Op zoek naar kerstpakket inspiratie

Tips voor het uitkiezen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik ga je een aantal tips geven waardoor ook jij het allerleukste kerstgeschenk voor je werknemers kunt uitkiezen.

  1. Schrijf even goed op voor hoeveel mensen je een pakket nodig hebt. En vergeet vooral ook de mensen op kantoor en op de weg niet!
  2. Bedenk hoeveel elk pakket mag kosten, als het er 10 zijn heb je misschien een ander budget per persoon in gedachten dan dat je voor 1000 mensen een pakket moet bestellen.
  3. Ga je voor een thema? Een ander pakket voor de vrouwen of de mannen binnen het bedrijf? Of misschien een bon dat mensen zelf iets uit kunnen kiezen?
  4. Kijk dat je iets persoonlijks toe kunt voegen aan het kerstpakket, een item met het logo van de zaak bijvoorbeeld!

Volgens mij moet je nu wel genoeg kerstpakket ideeën op hebben gedaan! Maar dan zijn we er nog niet…

Maak van het uitdelen een momentje

Je kunt natuurlijk een kerstpakket op laten sturen. Maar wanneer je al je medewerkers vraagt om naar kantoor (of een andere locatie) te komen, kun je er gelijk een gezellige middag van maken! Zorg voor een lekker muziekje, zet een tafel klaar met hapjes en zorg voor een koelkast met koude drankjes. Ziet iedereen elkaar gelijk weer even, gemoedelijk bijkletsen en de laatste bedrijfs-roddels doornemen en daarna met een eigen kerstpakket richting huis.

Op zoek naar kerstpakket inspiratie

Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.