De Restaurantweek New York City is gestart

on

New Yorkers en bezoekers kunnen van 22 juli tot en met 16 augustus tijdens de Restaurantweek New York City bij bijna 400 deelnemende restaurants dineren. Maar liefst 30 verschillende internationale cuisines in 40 wijken in New York City staan op het menu. Gasten kunnen genieten van tweegangen lunches (en brunches bij sommige restaurants) voor € 23 en driegangen diners voor € 37 (exclusief drank, fooi en belasting). Zaterdag is uitgesloten van deze actie en zondag is optioneel.

New Yorkers en bezoekers kunnen van 22 juli tot en met 16 augustus tijdens de Restaurantweek New York City bij bijna 400 deelnemende restaurants dineren.
Marta, Murray Hill

Deze zomer zijn er 23 nieuwe restaurants die deelnemen aan het culinaire event, die gemakkelijk te vinden zijn in de “New to NYC Restaurant Week” categorie. Hiernaast zijn de restaurants ook nog onderverdeeld in zeven overige thema’s: NYC Classics; BYO SPF; Best-Kept Secrets; Crowd-Pleasers; Dinner is the Show; Expense It en Raise the Steaks. Op de website NYCGo.com kan men per wijk, borough, type maaltijd, cuisine en meer de verschillende restaurants filteren. Ook zijn er uitgebreide reviews van gasten te vinden, en de speciale menukaart van de deelnemende restaurants. Op de website kan tevens een favorietenlijst opgeslagen worden van restaurants die je tijdens het programma wilt bezoeken.

New Yorkers en bezoekers kunnen van 22 juli tot en met 16 augustus tijdens de Restaurantweek New York City bij bijna 400 deelnemende restaurants dineren.
The Ribbon, Midtown
Winnen!

Bezoekers kunnen @nycgo op Instagram, Facebook en Twitter volgen voor NYC Restaurant Week updates. Ook is er een Instagram fotowedstrijd waar bezoekers € 445 aan giftcards kunnen winnen bij deelnemende restaurants. Hier kun je aan meedoen door @nycgo te taggen en de hashtag #NYCRestaurantWeek te gebruiken.

Voor meer details en reserveringen over de Restaurantweek New York City zie: nycgo.com/restaurantweek.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER ARTIKELEN OVER uit eten:

Voor dit artikel is geschreven nav het persbericht van USP voor de Restaurantweek New York City

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.