7x lekker makkelijk maar ongewoon

on

Uit de enquête bleek dat er behoefte was aan wat meer simpele gerechten. Nu zijn er natuurlijk al genoeg foodblogs waar je terecht kan voor simpele gerechten; ik probeer altijd een eigen draai aan dingen te geven waardoor het net niet meer simpel wordt. Maar wel altijd lekker en ongewoon.

Nu staan er natuurlijk wel al recepten op de site die iets makkelijker zijn om te maken, of niet zoveel tijd kosten. Maar die zijn misschien lastig te vinden! Vandaar nu een klein lijstje met een aantal lekker makkelijke, maar natuurlijk wel ongewone receptjes van de site!

7x lekker makkelijk

Shakshuka

Een lekkere spicy tomatensaus met groentes en een gepocheerd eitje. Met wat Turks brood erbij heb je binnen 30 minuten een volledige maaltijd op tafel staan!

Shakshuka

Perzische tortilla met kip

Dit gerecht ziet er misschien heel fancy uit, maar alleen de kip heeft een bereiding nodig.. Dus stiekem ben je al binnen 15 minuten klaar!

Perzische tortilla met kip, ras el hanout en granaatappel

Bietenrisotto met geitenkaas

Van deze kleur wordt toch iedereen blij!?

Bietenrisotto

Wortelsoep met mango en gember

Soep is eigenlijk altijd makkelijk om te maken; alles in een pan… even koken… pureren… garneren… een lekker broodje erbij… Klaar! 🙂

Wortelsoep met mango en gember

Gnocchi ovenschotel

Een ovenschotel staat eigenlijk ook wel op ieders kookrepertoire, dus geen excuus om deze lekkere (en ongewone) gnocchi ovenschotel eens te maken!

Gnocchi ovenschotel

Salade met peer en geitenkaas

Op een warme dag heb je misschien eerder zin in een lekkere salade…

Salade met peer en geitenkaas

Pasta alla wodka

Wie maakt er nu niet een bordje pasta als je niet weet wat je moet eten.. Dan kan je er net zo goed een ongewoon bordje pasta van maken! 😀

Pasta alla wodka

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.