Dare To Drink Different – online bierwinkel

Ik heb een bekentenis: wij hebben hier in huis de hele groentelade van de koelkast opgeofferd voor speciaalbier! 😀 Je kan dus wel stellen dat wij hier in huis graag een mooi biertje drinken bij de lunch, borrel of het avondeten. Maar hoe weet je nu welk bier het beste bij je past? En als je die dan wilt kopen, waar moet je dan zijn? De online bierwinkel Dare To Drink Different komt to the rescue!

Dare To Drink Different - online bierwinkel

Online biershoppen

Wij kunnen op vakantie of wanneer wij in een stad/dorp/gehucht zijn ook nooit een leuke bierwinkel overslaan. Toch altijd even neuzen wat er staat en of ze iets hebben wat we nog niet kennen. En zo werkt het eigenlijk bij online bierwinkel Dare To Drink Different ook, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis! Lekker neuzen in de verschillende categorieën, bierpakketten en biercadeaus. Ideaal als je even geen tijd (of zin) hebt om de deur uit te gaan.

Je eigen Smaaktest

Wij zijn hier thuis echte bierliefhebbers en weten meestal wel wat we lekker (en niet lekker) vinden. Maar misschien drink jij zelf nog niet zoveel speciaalbier en weet je nog niet zo goed wat je nu het beste kunt bestellen bij Dare To Drink Different. Daar hebben ze iets op bedacht: een heuse smaaktest! Aan de hand van 10 vragen kom je achter je eigen smaakprofiel en welke bieren daar dan goed bij zouden kunnen passen. Ik heb natuurlijk ook de test even gedaan, want ik was wel nieuwsgierig of hij een beetje klopte. Je krijgt vragen zoals ‘Hoe drink jij je koffie?’ en ‘Wat is je favoriete dessert?’ tot ‘Welke wijn drink je als het bier op is?’ en ‘Wat is jouw ideale vakantie?’.

dare to drink different smaaktest

En bij mij kwam uit de test: Donker & Rijk. En laat dit nu perfect kloppen! De bieren die Dare To Drink Different hier dan bij als suggestie geven zijn bijvoorbeeld de La Trappe Bockbier, Uiltje Apfelstrudel Doppelbock, Maximus Arcticus en de Van Moll Wodan. Dit is helemaal mijn straatje qua bieren. Leuk om dus eens zelf te doen om te kijken of het klopt, maar ook een tip als je een biercadeau zoekt voor iemand waarvan je weet hoe hij/zij hun koffie drinkt of wat voor soort vakantie hun voorkeur heeft.

dare to drink different smaaktest
dare to drink different smaaktest

Alcoholvrij bier, craft sodas, hard seltzers en kombuchas

Een keertje geen zin in bier of ben je op zoek naar een andere smaaksensatie? Op de site van Dare To Drink Different is er ook een ruime keuze in alcoholvrij bier, craft sodas, hard seltzers en kombuchas. Wist je trouwens dat kombucha ook heel gezond is? Het drankje is goed voor je darmflora, verbetert de spijsvertering en zit boordevol antioxidanten.

Kombucha

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dare to Drink Different, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving.

Disclaimer


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.