Slapen in het Baltazár Boutique Hotel Budapest

Baltazár Boutique Hotel Budapest is een door een familie gerund boetiekdesignhotel, een Hongaars Grill-restaurant en een wijnbar in één.  En in het hart van het historische centrum van Boedapest, de werelderfgoedbuurt Buda Castle. 

Baltazár Boutique Hotel Budapest

Vanaf het centrum aan de Pest kant van de stad is het wel een trippel en een klim, want de buda-kant ligt op een soort berg. Maar bus 16 stopt bijna voor de deur, dat is wel heel fijn!

Baltazár Boutique Hotel Budapest

Het interieur van onze kamer is netjes en modern. We hebben zelfs een klein balkonnetje, maar het is (november) te koud om daar echt van te genieten. De kunst is wel een beetje apart, maar ook wel weer grappig. Er is een klein Nespresso koffiezetapparaatje met een paar cupjes en theezakjes. Wij vinden zelf los warm water uit de Nespresso echt heel vies om thee mee te maken, dus die hebben we maar niet gebruikt. Wel gek was dat we maar 4 koffiecupjes kregen voor 3 overnachtingen. Voor nieuwe koffie moet je bijbetalen. :S Gelukkig kwamen we een supermarkt tegen en hebben we zelf maar wat koffie bijgehaald. 😉

Baltazár Boutique Hotel Budapest

Het ontbijt is in het restaurant op de begane grond; hierboven zie je wat van de versieringen aan de hand. Heel leuk gedaan allemaal. Het standaardontbijt bij de kamer zijn twee croissantjes, boter, 2 soorten jam, een warme drank, verse jus en water. Er is ook een kaart mocht je bijvoorbeeld yoghurt of een eitje willen, maar wel met bijbetaling.

Baltazár Boutique Hotel Budapest

Wat we wel moeten zeggen; het king size bed was echt heerlijk! En de locatie was ook fijn; ondanks dat je niet in het drukke centrum zit ben je er zo met de bus. En je zit op loopafstand van het Vissersbastion wat op elk moment van de dag prachtig is. Maar de kleine dingetjes: koffie, de gordijnen sloten niet helemaal aan en bijbetalen voor gekookt eitje voelde toch een beetje gek voor een hotelkamer die €220 per nacht moet kosten.


Dit artikel is tot stand gekomen met Baltazár Boutique Hotel

Disclaimer. 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.