Frozen Kiwi Margarita

Er hoeft maar één zonnestraaltje binnen te komen en ik ben gelijk in zomermodus! 😀 Ik hou helemaal niet zo van de winter (veel te donker/koud) dus als het even kan zit ik lekker op m’n balkonnetje te genieten. Met een heerlijk drankje natuurlijk… 😉

Deze keer werd het een frozen kiwi margarita! Eigenlijk meer omdat ik nog kiwi’s had liggen waar ik iets mee moest.. Maar dat maakt hem niet minder lekker!

Frozen kiwi margarita

Benodigdheden voor 1 frozen kiwi margarita:

  • 1 Eat Me kiwi (+ een partje van kiwi 2 voor garnering, maar als je alleen thuis bent ziet niemand of je garnering hebt.. 😉 )
  • 30 ml tequila
  • 30 ml triple sec
  • 1 eetlepel kiwilikeur*
  • 1 theelepel limoensap
  • 5 ijsblokjes

*Mag je ook weglaten (gebruik dan een beetje suikersiroop) maar als je het toch in huis hebt moet je het ook gebruiken..

Bereidingswijze:

Schil de kiwi en snij in kleine stukjes. Doe de stukjes kiwi in een bakje en leg minimaal 1 uur in de vriezer.

Frozen kiwi margarita

Doe de bevroren stukjes kiwi samen met de tequila, triple sec, kiwilikeur, limoensap en ijsblokjes in een blender en blend tot een egale massa. Blend niet te lang, anders wordt je mixer warm en smelten je ijsblokjes waardoor je geen frozen margarita meer hebt.

Schenk in een mooi glas en garneer met een stukje kiwi.


Het glas waarin de frozen kiwi margarita zit komt uit de Bitossi Home Cocktail serie. Kijk op leeff.com voor meer info en om de glazen te bestellen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.