Der Böglerhof pure nature spa resort is dé plek om volop te genieten van de nazomer en herfst. Of je nu met een goed boek in de tuin ligt of de indrukwekkende bergen van Alpbach ontdekt tijdens een wandeling of fietstocht: hier kun je alle kanten op om het beste van dit seizoen te beleven.

Der Böglerhof – Genieten, ontspannen en avontuur

Zelfs in oktober kun je nog heerlijk relaxen in het kristalheldere water van het grote zwemmeer bij Der Böglerhof. En de prachtige infinitypool in de buitenlucht is het hele jaar door open. Alleen al het spectaculaire uitzicht maakt een duik meer dan de moeite waard. In de nieuwe pure nature spa vind je pure ontspanning in de “only for adults SPA”. Geniet van de luxe spa-lounge, verwen jezelf met heerlijke behandelingen, adem de frisse herfstlucht in bij de vuurplaats, neem na de sauna een verfrissende ijsdouche of koel af onder de waterval.

> Boek een huurauto vanaf Innsbruck Airport
> Reis met de ÖBB Nightjet nachttrein gemakkelijk naar Oostenrijk

Ouders, grootouders en vrienden met kinderen hebben het ook helemaal naar hun zin in de Familienzeit.spa. Met een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een dress-on-sauna en een tuin vol herfstkleuren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Hier maak je samen herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Aan de voet van de glooiende Kitzbüheler Alpen schittert Der Böglerhof in al zijn charme. Acht gloednieuwe feelgoodsuites, waaronder vier luxe penthouses met balkon en een fantastisch uitzicht over Alpbach, laten zien wat luxe wonen echt inhoudt. De 76 stijlvol ingerichte kamers en suites combineren elegantie met een alpiene stijl, waardoor je je hier meteen thuis voelt. De warme gastvrijheid en het indrukwekkende berglandschap maken van deze plek een echte oase van rust en geluk.

Op zonnige herfstdagen is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken en de fietsen klaar te maken. Samen met wandelgids Andreas ontdek je de verborgen pareltjes, prachtige paden en authentieke berghutten. De kabelbanen naar de top van de Wiedersbergerhorn zijn tot november open voor mooie uitstapjes en wandelingen. En het mooiste is: als gast van Der Böglerhof krijg je elke dag een gratis rit naar de top, waar je eindeloos kunt genieten van het adembenemende uitzicht.

Het Alpbachtal is een paradijs voor fietsliefhebbers. Het luxe “pure nature spa resort” biedt een speciaal zorgeloos-fietsen-pakket aan. Dit pakket omvat onder andere gratis huur van een mountainbike, begeleide tochten met de fiets of e-bike en een wekelijkse mountainbike-excursie. We doen er alles aan om jouw fietservaring perfect te maken!

Der Böglerhof – Genieten, ontspannen en avontuur

Kinderen zijn dol op vakantie in Der Böglerhof. Het uitgebreide aanbod van binnen- en buitenactiviteiten, zowel in de natuur als in de bergen, maakt dit resort vooral populair bij gezinnen. En tijdens de vakantieperiodes biedt Der Böglerhof kinderopvang aan, aangepast aan de leeftijd van de kids.

Wat zou zo’n resort zijn zonder culinaire verwennerij? De keuken is bekroond met drie koksmutsjes en biedt de hele dag door heerlijke gerechten aan voor hotelgasten. Laat je verleiden door de lekkerste hapjes, ook als je kiest voor een lichtere maaltijd met minder calorieën.

Der Böglerhof – Genieten, ontspannen en avontuur
Der Böglerhof – Genieten, ontspannen en avontuur

In de historische, 500 jaar oude Fuggerstube en de sfeervolle wijnkelder kun je genieten van “fine dining op topniveau”. Hier worden herfstavonden onvergetelijke ervaringen in een unieke ambiance. Perfect om je reisgenoten mee te verrassen!

Der Böglerhof – Genieten, ontspannen en avontuur

Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Of volg ons via FacebookInstagram of Pinterest.

MEER HOTELS IN OOSTENRIJK: