WOW air lanceert WOW Beer

De IJslandse low-cost luchtvaartmaatschappij WOW air heeft aangekondigd haar eigen limited edition ‘WOW Beer’ te lanceren. Tijdens het Jaarlijkse IJslandse Bier Festival!

Icelandic Beer Festival

Op het festival (van 22 tot 24 februari 2018) komen ambachtelijke brouwerijen van over de hele wereld samen. Enthousiaste bezoekers kunnen dan proeven van hun nieuwste bieren.  Het WOW bier zal verkrijgbaar zijn op het festival en op een geselecteerd aantal vluchten. Het bier is gebrouwen door TO ØL (een Deense brouwerij) en heeft een knapperig moutig karakter met een hint van bloemige, hoppige aroma’s.

WOW air lanceert WOW Beer

Het paradijs

Het blikje is ontworpen door de IJslandse kunstenaar Odee en heeft de naam ‘I’m in Paradise’ gekregen. Het design is geïnspireerd op de reis terug, wanneer je een tijdje in het buitenland bent geweest. “Je komt vanuit een paradijs weer in de rust van je eigen huis, dat geeft een bijzonder gevoel”, vertelt Odee over zijn werk in het WOW air magazine. “In dit geval gaat het om een WOW air vlucht, waar je als passagier welkom bent en je weer naar je thuisbasis wordt gebracht.” Een groot formaat aluminium versie van de visuals zal binnenkort de muren van het hoofdkantoor van WOW air sieren.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.