Original Spices

Je hadden het waarschijnlijk al verwacht, maar deze nieuwe winactie is in samenwerking met Original Spices! Ik mag TWEE zelf samengestelde pakketjes weggeven! 😀

original spices win (Small)

Ik ben al een tijdje fan van deze kruiden; ik begon ooit met één blikje (hoe stoer zijn ook die blikjes!) en nu heb ik er al 7! Jonnie Boer heeft in samenwerking met Euroma zijn favoriete kruidenmixen toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. Ze zitten in een stevig blikje (met dubbele deksel) en bevatten geen toegevoegd zout.

Voor deze winactie heb ik zelf een pakketje van 3 kruidenmelanges samengesteld waar ik graag eens mee zou willen koken (en ook een beetje in het rijtje ´ongewoon´ vallen) en voor jullie om te winnen! Ongewoon zijn ze zeker; van baharat en al-andalus had ik in ieder geval nog nooit gehoord!

Chinese 5 spice bevat szechuan peper, venkelzaad, steranijs, kaneel, kruidnagel.

Baharat bevat paprika, korianderzaad, zwarte peper, kaneel, komijnzaad, kardemom, ui, knoflook, nootmuskaat, kruidnagels, cayennepeper.

Al-Andalus bevat komijnzaad, koriander, gerookte paprika, zwarte peper, venkel, oregano, anijs, laurier.

spices (Small)

Hoe kan je een kruidenpakketje (t.w.v. €10,80) winnen?

Er staan al een aantal recepten op de site met de kruiden van Original Spices: laat HIERONDER weten welk recept (van deze site) jij graag als eerste zou willen maken!

(tip: gebruik de zoekfunctie)

Voorwaarden:

 • Like de Facebookpagina van Ongewoon Lekker 
 • Deelnemen kan t/m donderdag 21 mei 20:00, daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht!
 • Je mag met meerdere winacties meedoen, maar je kan maar 1 keer winnen
 • Pakketjes worden alleen binnen Nederland en België verstuurd

De winactie is afgelopen (gefeliciteerd Suus en Sandra!) dus je kan niet meer meedoen.

Print Friendly, PDF & Email

95 Comments Voeg uw reactie toe

 1. dinu schreef:

  zou graag de chapions met harissa willen proberen lijkt me heerlijk of die biefreepjes in sla gerold.heerlijk .nu nog ff een paar uurtjes afwachten 🙂

 2. Boons Marleen schreef:

  Kipspiesjes met baharat vergezeld van een slaatje uit eigen tuin… Hmmm!

 3. Irene schreef:

  Zou graag winnen, m’n baharat is bijna o en ben benieuwd naar de andrre smaken. Ben zelf niet zo n receptenvolger maar kook t liefst op eigen smaak/fantasie. Dus nomineer ik graag m’n eigen worteltjesstamppot: uitje bakken met verse gember en knoflook baharat erover strooien meebakken. Worteltjes en aardappels koken als het afgegoten is door elkaar stampen, uienmengsel erdoor en verse koriander erover. Makkelijk en lekker

 4. Cora Mol schreef:

  Yeah! Ik wil zeker dit recept met de ‘Ras el Hanout’ van ‘Original Spices’ proberen:
  “Perzische tortilla met kip, ras el hanout en granaatappel”
  Waarom? Ik ben Personal Trainer en ik heb een aantal Perzische klanten. Uiteraard geef ik naast de trainingen mijn klanten ook tips over gezonde voeding. En hoe belangrijk is het niet om te kunnen ‘levelen’ met je klanten…. Dat ik als Hollander een Perzisch gerecht maak en ik dat weer kan doorgeven aan mijn klanten!

 5. Hanneke van Nieuwenhuysen schreef:

  Lastige keus. Mogen ze ook allemaal? Lekkerbekken hier. Denk toch eerst buefstukreepjes. Daarna bij de koffie chocoladelkoekjes. Dit weekend als lunch champignons op een stokje

 6. joke moerland schreef:

  wij hebben een mannen huishouden en die gaan voor vlees!!! dus ik ga de pittige biefstukreepjes in een slawrap zeker proberen!!!

 7. Rien allewijn schreef:

  Revolutie in mijn keukenkastje, heerljjk die verrassende kruiden, ik wil ze allemaal!

 8. Charmaine schreef:

  Mmmmm heerlijke actie!
  5 chinese spices in chocoladekoekjes lijkt me erg bijzonder lekker! Ben benieuwd of onze peuters en dreumes hier heerlijk in zullen smullen!

 9. Brigitte polet schreef:

  ik zou als eerste de gegrilde aubergines maken.
  Ben dol op aubergine.
  Heb die stamppot met Caribische kruiden ook al gemaakt die was Heeeeerlijk !

 10. Marc van Breemen schreef:

  Makkelijk … De Baharat spiesjes!!! Zo lekker … ik kan wel de hele dag die heerlijke geur mijn zintuigen laten tintelen hahaha. Baharat, mijn favoriete Original Spice. Topperrrr

 11. Janetkooyenga schreef:

  Ik gebruik de Japanse kruidenmix al en zou graag elke andere een keer proberen. Dan ga ik er wel een recept bij uit zoeken-:)

 12. Jorieke schreef:

  Ik zou als eerst de champignons met harissa proberen. Omdat ik dat potje al in huis heb! Maar maar het lijkt me leuk om ook andere gerechten te gaan uitproberen.

 13. Linda Delichef schreef:

  Wat een leuke actie! Ik ben niet zo van de kruidenmixen, maar naar de mixen van Jonnie ben ik toch wel heel nieuwsgierig geworden. De Al-Andalus lijkt me de combinatie die ik vaak ik gerechtjes gooi. Maar ik zou als eerste de chocoladekoekjes met 5 spice kruiden proberen, want dat klinkt wel heel spannend.

 14. Esther Hakkens schreef:

  Owh, heerlijk zeg! Wij hebben hier 10 potjes van Jonnie’s kruiden staan en ze worden bijna elke dag gebruikt! Hoe tover ik een eenvoudig hapje om tot een gastronomische topervaring is zo in een handomdraai bereikt. We hebben nog geen recepten (die overigens in het potje wordt meegeleverd! ) gemaakt, de eerste die me direkt aansprak is de carribische stamppot! Direkt dat ik het recept las, dacht ik: ”Die ga ik maken! ” Wij zijn grote fans van deze kruidenmelanges. We hebben niet eerder zulks geproefd in balans, accenten en genoegen. Het ware genieten begint dus echt bij; ‘Wat voor Jonnie hebben we vandaag?” Bedankt!

 15. Kirsten schreef:

  Uiteraard ga ik voor de veganistische Curry Madras. Ik heb zelf drie blikjes kado’s gekregen en ben er gek op! Zeker nu ik door ziekte allerlei lekkere groenten etc. moet laten staan, kan ik hetgeen wat ik eet nog steeds gevarieerd’ upspicen’ dankzij de original spices. Ben benieuwd naar de andere smaken!

 16. Marga Marree schreef:

  Als ik dan toch mag/moet kiezen ga ik voor de chocoladekoekjes met Chinese 5 spices, heerlijk stout (ow sorry… zout) en zoets… 😉

 17. Ellis schreef:

  Champignons met harissa, de granaatappel, de kipspiesjes: ik word er hebberig van . De Vadouvan is heerlijk in pompoensoep btw!

 18. karin Poortvliet schreef:

  SHICHIMI ROSBIEF MET YOGHURTSAUS lijkt mij heel leuk om uit te proberen! De andijviestamppot met al-andalus was in ieder geval al geslaagd!
  Met de magneetstrip van Ikea voor de keuken hangen al een aantal blikjes voor het grijpen in de keuken 😀

 19. Eelco schreef:

  De kipspiesjes met Baharat lijken me heeeeeeel erg lekker. Ook leuk om van de zomer op de BBQ te maken.

 20. Beni dhomi schreef:

  De Kaneel is zoooooo lekker, eindelijk ouderwets lekkere kaneel

 21. Suus Reep schreef:

  De Perzische tortilla met kip, ras el hanout en granaatappel lijkt me heerlijk. Net zoals vele andere recepten. En ik gebruik heel vaak 5-spices, maar nooit in chocolade koekjes. Ook een leuke om te proberen!

  Leuke actie met mooie kruiden. Love it!

 22. Erna schreef:

  Heerlijke kruidenmelanges! Ik ga de noten met de Al Andalus-kruiden eens maken!

 23. Xaviera Jamie Jansen schreef:

  Curry Madras is ons lievelingsrecept! We eten het zeker een keer per week!

 24. vicky pisters schreef:

  ben dol op tortilla’s, de perzische tortilla met kip en ras el hanout lijkt me dan ook erg lekker!! maar deze kruid heb ik al dus ga dit recept binnenkort maken, maar de al- andalus nootjes lijken me ook erg lekker en deze kruid heb ik nog niet maar zou het wel graag willen hebben om deze nootjes te maken, mmmm!

 25. Xandra schreef:

  Ik ben dol op bietjes en daarom zou ik het recept ‘Bieten fritters met za’atar’ willen uitproberen.
  Het fijne van original spices vind ik dat er geen zout in zit! We krijgen al zoveel zout binnen tegenwoordig en andere mixen vind ik vaak ook veels te zout! Nu kan ik zonder zout koken of naar smaak wat keltisch zeezout toevoegen. En deze 3 smaken heb ik nog niet geprobeerd dus ik zou ze graag willen winnen!

 26. Sonja schreef:

  De Al andalus nootjes lijken me heerlijk!

 27. Kimi mila schreef:

  ik zou wel curry madras willen maken en de Schotse kippensoep.is iets moeilijker lijkt me dan ik heb geleerd als kok 1 lol

 28. anne schreef:

  Mmm kipsspiesjed meg baharat lijkt me heerlijk!! Bij ons ook begonnen met 1 blikje nu al bijna alle blikjes thuis staan! Wordt veel gebruik van gemaakt!

 29. Anita schreef:

  Als ik het recept lees van Kipspiesjes met baharat, loopt het water mij al in de mond en kan ik het bijna ruiken…
  Ik hou ook zo van allemaal lekkers op tafel en iedereen eet wat hij lekker vind.
  Lekker met verse ananas
  Gezellig samen BBQen b.v
  Ik heb er zin in!

 30. Marieke schreef:

  Ik ga met rasel hanout de perzische tortilla met kip maken. Andere smaken winnen zou leuk zijn om nog meer te kunnen uitproberen!

 31. Suzanne schreef:

  Ooh alles is zo lekker! Geweldige kruiden voor net dat beetje extra bij je maaltijd. Als ik dan toch echt moet kiezen ga ik voor de kipspiesjes met Baharat kruiden! Yummie!

 32. Wendy Michielsen schreef:

  kipspiesjes met Baharat!

 33. Carola schreef:

  Baharat! want arabische invloeden zijn de culinaire trend van nu. Ik zou ze graag proberen in een heerlijke schotel vol met Oosterse lekkernijen.

 34. Annelies schreef:

  O ja, ik zou de zoete aardappeltjes uit de oven maken, omdat ik gestopt ben met eten van gewone aardappelen. Zoete mogen nog wel, en met zo’n kruidenmix smaken ze vast nog beter!

 35. Annelies schreef:

  Er staat hier een toren van Jonnie Boer-kruiden op mijn afzuigkapombouw (of hoe heet zo’n ding). Maar hij is nog niet tot aan het plafond! Ik gebruik ze heel veel en heel vaak, omdat ze zonder zout zijn en toch goed op smaak (vergeleken bij de standaard Honig- en Knorr-pakjes). Heb net het laatste restje linzensoep van gisteren opgelepeld met de Ras el Hanout-mix op smaak gebracht. Welkom dus!

 36. Donna schreef:

  Volgens mij heb ik de opdracht verkeerd begrepen. Ik heb al eerder ingevuld, maar toen ging ik zoeken bij de site van Original Spices. Ik doe nog een poging dan. 🙂 De kipspiesjes met Baharat, lijkt me heel lekker. Met Tabouleh er bij en de homemade tzaziki.

 37. Marjolein schreef:

  mmmm 5-spices chocoladekoekjes of couscous of…… te veel lekkers om te kiezen. Dan maar allemaal een keer proberen 🙂

 38. Lysbeth schreef:

  Gekruide nootjes en de kruiden om te roerbakken, mmmmmmjam

 39. Donna schreef:

  Ik ben fan van Jonnie Boer kruidenmelange! Zelf heb ik de Kaneel, Garam masala, en Vadouvan. Het lijkt me heel leuk om verder te gaan experimenteren met andere kruiden van Jonnie Boer. De gemarineerde lamskoteletten met Baharat, klinkt heel goed! En serveren met Tabouleh. Heerlijk zomerse maaltijd wordt het. 🙂

 40. Judith schreef:

  Ik ga meteen voor de nootjes Al Andalus… Nootjes zijn heel gezond, maar soms wordt het wel een beetje saai… en dat heb je dan meteen opgelost.
  Verder lijkt me de chocoladekoekjes met 5 spice ook een hele nieuwe smaaksensatie.

 41. Hanneke schreef:

  De Baharat creme lijkt mij heeel bijzonder

 42. Patricia schreef:

  Als eerste de chocoladekoekjes.

 43. Rianne schreef:

  Romige spatzle met diverse paddestoelen. begin nu al te water tanden.

 44. Suzanna schreef:

  Oehh, ik zou als eerste de Perzische tortilla met kip, ras el hanout en granaatappel maken! Klinkt heerlijk 😀

 45. Frieda schreef:

  Kipspiesjes met baharat!

 46. Rebecca schreef:

  Oei lekker hoor, ik zie veel heerlijke recepten op de site, maar wat ik zeker weten ga maken is Gemarineerde lamskoteletten met baharat-kruiden, lijkt me heerlijk.
  Maar ook de chocolade koekjes gaan zeker niet ontbreken hoor!

 47. Lucie schreef:

  Wie de Boer kent eet graag gerechten met deze kruiden, zeker als zijn voornaam “Jonnie” luidt, en als wereldburger zijnde eet en kook ik graag een hapje over de grens! Om mijn jongens én mezelf te plezieren zou ik als eerste aan de slag gaan met de barbecue en de baharat, dat worden dus heerlijke kipspiesjes met baharat!

 48. Brigitte de Weij schreef:

  Bieten fritters met za’atar,

  Hallo Jody, dit lijkt mij erg lekker!! Ik heb inmiddels al 4 blikjes kruiden, maar zou dit graag willen aanvullen 😉

 49. Monique schreef:

  Couscous met Baharat, pijnnboompit, verse lruiden, paprika, munt, granaatappelpitjes

 50. Danielle schreef:

  De chocolade koekjes met de 5 spices zou ik heel graag uitproberen! En natuurlijk zoveel mogelijk andere recepten. Ben dol op Jonnie!

 51. Monique Schneider schreef:

  De kipspiesjes met baharat ga ik zeker snel eens maken!

 52. Monique Schneider schreef:

  De kipspiesjes met baharat lijken me erg lekker en ga ik zeker eens maken!

 53. Wendy Driessen schreef:

  Ik zou gaan voor tongfilet met za’atar, sesam, tzatziki en gegrilde lof. Ik kan me nog geen heel duidelijke voorstelling maken bij de smaak van za’atar en ben daarom extra benieuwd!

 54. johanna van den mortel schreef:

  Leuke win aktie, ik ga voor de kipspiesjes baharat, en de nootjes al andalus.
  ik ben een fan van kruiden. En wil alles uitproberen.

 55. mien prijs schreef:

  heel goede kruiden,en fijn dat het zonder zout is,mag geen zout hebben,
  ik gebruik baharat-lemon pepper-picadillo ,
  gebruik het voor gehakt,
  zou er wel meer van willen proberen.

 56. Sjakkie schreef:

  Ooohhhh ik ga voor de chocoladekoekjes!!!!

 57. Sandra H. schreef:

  Oeh de Al-Andalus nootjes, ben gek op noten, deze kruidenmix ken ik nog niet en omdat ik graag nieuwe producten uitprobeer heb ik voor dit recept gekozen. Klinkt lekker!

 58. renate van dalen schreef:

  Love Jonnies spices! Ik gebruikt de kruiden het liefst in de slow cooker ( Crockpot) voor authentieke en supersmakelijke oriëntaals comfort food. Ik zou graag iets willen maken met Baharat
  Is.me tot nu toe niet gelukt.er iets spannende mee te maken. Dus ja heel graag.

  Komt er ook eens een fijn e

 59. Diana van der Burgt schreef:

  Zeker weten de kipspiesjes met baharatkruiden! Die lijken mij heerlijk. Heb zelf van de week rode currykip gemaakt met de original spices. Heerlijk..

 60. Carla Baas schreef:

  De nootjesmix met al-Andalus vind ik een origineel recept. zeker nu het mooie weer er aan komt en we na een drukke dag gezellig gaan borrelen. Dan heb je een heerlijk snackje wat geheel anders en toch gezond is! Daarna gaan we aan tafel met de curry ! Als dat geen mooie dag is

 61. Inez schreef:

  de Vegan Curry met madras voor mama en de chocolade koekes met 5 spices voor zoonlief. Die probeer ik goede voedingsgewoonten bij te brengen, dus niet teveel vet, zout en suiker. Daar passen de kruiden van Original spices heel goed bij.

 62. rick schreef:

  Al-andalus nootjes lijken me erg lekker om een keer uit te proberen! Aangezien het stoofpotje met baharat wel heel lekker was!!!

 63. Jacqueline schreef:

  Heerlijk die kruiden zonder zout.
  De kruiden uit dit pakketje heb ik nog niet.
  Maar zou er zeker de gekruide nootjes mee maken en de kip spiesjes.

 64. Sanne schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik zou de kipspiesjes met Baharat uitproberen, dan krijgen we vanzelf de zomer in de bol 🙂 en dan een kopje thee toe, met een chocoladekoekje met 5-spice!

 65. justin leijten schreef:

  Gemarineerde lamskoteletten met baharat-kruiden. Mmm heeerlijk !!!!!!!!

 66. Dennis schreef:

  Ik zou als eerste de linzensoep met Baharat proberen.

 67. Ina schreef:

  Graag zou ik allerlei recepten willen uitproberen, maar helaas heb ik te maken met een vloeibaar dieet. Vanwege een op handen zijnde darmoperatie mag ik al twee weken niets eten. Dat is niet erg, want ik heb totaal geen trek.. Ik ben al een tijdje bekend met deze fantastische kruidenmengsels, maar mijn zoon die sinds kort op zichzelf woont mist de kookkunst van moeders.
  Het zou heel leuk zijn als hij het kruidenpakket zou winnen zodat ik, als ik over een tijdje weer mag eten, mijzelf door onze zoon culinair kan laten verwennen!

 68. kromhout schreef:

  Wow super lekkere dingen te veel om uit te proberen
  Denk dat ik alle recepten wel wil proberen met de win kruiden pakket

 69. Karin van de Merwe schreef:

  Lekkere linzensoep met Baharat, ik ben dol op linzen. 🙂

 70. Lioba schreef:

  Gemarineerde lamskoteletten met baharat-kruiden.

 71. Maddy Visser schreef:

  Leuke winactie! Chocoladekoekjes met chinese 5 spice van Jonnie Boer lijkt mij erg lekker! Orgineel recept!

 72. lisa uiterweerd schreef:

  De aardpeersoep was heerlijk! Maar ik ga nu voor de pastinaakpoffertjes denk ik. Lekker! En die leuke winactie sla ik zeker niet over 😉

 73. Tjitske Lijzenga schreef:

  De indiaanse groenteboer lijkt mij heerlijk!

 74. yade schreef:

  Ik zou de Perzische tortilla maken met kip. Toevallig de granastappelmelasse wel in huis, want toen ik n keer bij de Turkse supermarkt was kon ik t uit nieuwsgierigheid niet laten staan. Zou alleen de tortillas zelf maken, dat is zo eenvoudig! De kruiden van original spices zijn erg lekker en ook erg fijn dat er geen zout aan toegevoegd is!

 75. Willemijn schreef:

  De 5 spice chocoladekoekjes vind ik heel origineel, die ga ik absoluut proberen!

 76. Sascha Witbraad schreef:

  Kip in sinaasappel saus

 77. Gerard Veldhuijs schreef:

  Zelf ben ik ook groot fan van de blikjes van Original Spices. Jonnie Boer en Euroma hebben hier goed over nagedacht, eindelijk een diversiteit aan kruiden waarbij geen zout toegevoegd is. De Al-Andalus en Chinese 5 spice heb ik nog nooit geprobeerd de Baharat daarentegen gaat bij ons erg hard. Graag zou ik de Al-Andalus nootjes willen maken want wat is nou nog lekkerder dan vers gebrande noten!

 78. Maureen Kuipers-Brons schreef:

  Chocolade koekjes!! Met 5-spice. Mijn man en kinderen zijn echte chocolade fans en nog nooit met de 5-spices gekookt.

 79. Fi schreef:

  Ik zou graag de Bieten fritters met za’atar willen maken. De kruiden zijn werkelijk heerlijk! Ik hoop echt deze actie te winnen dan kan ik ze gaan maken.

 80. Petra schreef:

  Perzische tortilla met kip, ras el hanout en granaatappel lijkt me heerlijk !!

 81. Riccardo Fiaschi schreef:

  Hoi,

  Ik heb laatst in een restaurant een Curry Madras besteld, het was ontzettend lekker. Ik zou het nu zelf thuis ook willen kunnen maken, dus Curry Madras zou mijn keus zijn!

  Groeten!

 82. Esther schreef:

  Ik ben gek op de original spices! Ik wil zeker een keertje de Red Thai Curry Soep die op FB staat maken.

  Eigen tip: gehakt kruiden met de picadillo spices. Sla in een kom doen, gehakt erop scheppen, cherrytomaten erbij, van een avocado guacamole maken en erop scheppen. Nomnomnom.

 83. Heidi Meijers schreef:

  Heerlijk kokkerellen met de tajine, met als favoriet kip met Jonnie Boer’s Ras el Hanout!! Mmmm…

 84. ida schreef:

  ik ben fan van de kruiden en heb het rekje met alle kruiden. ik wil nu mijn ouders overtuigen door het pakketje als ik in de prijzen zou vallen te overtuigen. de kruiden bevatten geen toegevoegd zout dat is natuurlijk geweldig voor ouderen die wat oplettend moeten zijn voor hun bloeddruk. ik ben al overtuigd maar nu mijn ouders nog.

 85. ellis schreef:

  Ik gebruik al enige tijd de kruiden van Jonnie Boer. Een vraagje: waarom is de kaneel uit de schappen gehaald van AH?

 86. Petra schreef:

  wat een super kruiden zijn dit.. Ik maak erg graag de goulash met de paprika kruiden.. Echt heerlijk!!

 87. Melissa Nauta schreef:

  Jeetje, wat een leuke actie! Deze kruiden heb ik echter nog nooit gebruikt, het blijft meestal bij wat standaard specerijen uit de supermarkt. Gelukkig ben ik een mens dat houdt van experimenteren. De kipspiesjes zien er goddelijk uit, dus die zal ik het eerst proberen! En daarna volgen natuurlijk vrijwel alle andere recepten van deze site! 🙂

 88. simone schreef:

  Ik zou als eerste de linzensoep met Baharat maken.
  Vooral omdat ik deze melange nog nooit gebruikt heb en ik dan wel erg benieuwd ben of mijn linzensoep dan toch eindelijk net zo lekker wordt als die van mijn Turkse schoonmama!

 89. Nynke schreef:

  Ik ga voor de kipspiesjes! Niet alleen lekker voor gewoon, maar ik zie al visioenen van warme zomeravonden, (wegwerp)barbecue en mezelf dan helemaal voleten met kip, broodjes en hapjes. Ooohhh nu krijg ik er dubbel veel zin in!

 90. Carijn Gering schreef:

  De noten met de Al Andalus kruidenmelange. Lekker met een glaasje rose erbij!

 91. Evelien schreef:

  Leuk! Jouw chocoladekoekjes met 5-spice klinken errug goed. Zelf heb ik de z’atar in huis gehaald, uit nostalgie naar arabische platte broden met kaas en/of zatar. Mocht je daar ook een recept voor weten, dan houd ik me aanbevolen 😉

 92. toos jongeling schreef:

  Wat een heerlijk actie. Ik heb zelf de picadillo. Erg lekkere kruiden.. Zou graag nog meerder proberen in diverse recepten.

 93. Roos schreef:

  Lijken me heerlijk om nieuwe recepten mee te proberen.

 94. marita hubers schreef:

  Hallo,

  Ik ga dan toch voor de chocoladekoekjes met 5-spices.

 95. Mathilde schreef:

  Wat een leuke winactie! Zelf heb ik de Garam Masala en de Picadillo al staan, en die collectie zou ik maar al te graag uitbreiden want vooral de eerste gebruik ik erg veel 🙂 Ik zou als eerste sowieso de Al-Andalus nootjes maken! Ben dol op gekruide (en dan het liefst ongezouten) nootjes, en dan vooral pecannoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.