RestaurantKaart: OngewoonLekker uit eten in 681 restaurants!

De digitale RestaurantKaartIk weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga graag uit eten! Lekker met z’n tweetjes of samen met vrienden… De hele avond lekker eten (en drinken) en dan aan het eind van de avond ook niet de afwas hoeven te doen… 😉 Maar soms schrik ik weleens van de rekening.. Maar daar heb ik nu iets op gevonden: RestaurantKaart!

Korting

Met RestaurantKaart krijg je 50% korting op het eten, inclusief het eten van je tafelgenoten. En niet met een speciaal menu waardoor je hongerig naar buiten gaat, je kunt gewoon à la carte bestellen wat je wilt.

 De digitale RestaurantKaart

Restaurants

In heel Nederland doen er maar liefst meer dan 600 restaurants aan mee. Franz en ik wilden weleens kijken wie er bij ons in Den Haag allemaal meedoen. En dat viel niet tegen! Bijna 50 restaurants om uit te kiezen binnen een paar kilometer. We hadden kunnen kiezen voor topzaken als Alexander, Allard of Brasserie Brut, maar we kozen uiteindelijk voor lekkere tapas bij Sinjoor op het Noordeinde. Toch een beetje ‘dining met de koning‘ 😉

De digitale RestaurantKaart

Waar kun je terecht?

Dat vind je heel gemakkelijk op www.restaurantkaart.nl/restaurants of via hun app. Hier vind je in een oogopslag waar je bij jou in de buurt profiteert van fijn voordeel.

restaurant Sinjoor

Wij gingen dus naar Sinjoor op het Noordeinde. Bij het Noordeinde denk je misschien aan alleen maar chique (en dure) winkels, maar Sinjoor is een leuk, knus en gezellig tapasrestaurant. En heerlijk eten! Van een plankje met verschillende charcuterie en manchego tot mosselen van de plancha, knoflookgarnalen en als pièce de résistance gingen we allebei voor de mixed grill. Weggespoeld met een flesje Vente La Ossa Tempranillo; 100% tempranillo wat heel goed paste bij een bord vol vlees. Jammer dat de Don Jacobo Reserva en de Grand Reserva beiden op waren.. We hadden online al gezien dat deze op de kaart stonden en hadden ons daar wel een beetje op verheugd. Maar ondanks dat echt een leuke ontdekking in ‘ons’ Den Haag!

Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor Restaurantkaart - Restaurant Sinjoor

De voordelen op een rijtje:

Je wordt al lid van RestaurantKaart voor slechts €6,99 per maand. Daarvoor krijg je:

  • 50% korting op je eten
  • zo vaak je maar wilt
  • géén actiemenu, bestel à la carte
  • voor jou én je tafelgenoot
  • 681 aangesloten restaurants
  • maandelijks opzegbaar

Bestellen kan heel makkelijk via www.restaurantkaart.nl/bestellen

RestaurantKaart
50% korting op de foodrekening bij meer dan 600 restaurants in Nederland
www.restaurantkaart.nl
Facebook.com/restaurantkaart


Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door RestaurantKaart.

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.