Proef Lokale Kunst en Bombay Sapphire Gin Cocktails bij Hoxton Amsterdam

De nazomer in Amsterdam heeft iets magisch te bieden dit jaar. Stel je voor dat je aan een verfrissende Bombay Sapphire cocktail nipt terwijl je wordt omringd door kleurrijke kunstwerken die de ziel van de stad vastleggen. Dat is precies wat er gebeurt van 1 tot en met 30 september in hotel The Hoxton Amsterdam, waar de getalenteerde Nederlandse kunstenares Frederique Matti het hotel overneemt. Deze unieke samenwerking tussen Bombay Sapphire en The Hoxton brengt lokale kunstenaars naar Hoxton hotels in Europese steden zoals Amsterdam, Barcelona, Londen, Parijs en Rome. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs deze kunstzinnigheid en laten we je kennismaken met de verrukkelijke limited edition cocktail die speciaal voor dit evenement is gecreëerd.

Fotografie: Iris Ooms / Presstigieux

Frederique Matti

Kunst in het Hart van Amsterdam

In onze geliefde hoofdstad wordt het Hoxton Hotel getransformeerd door de verbluffende kunst van Frederique Matti. Haar werken vangen de essentie van alledaagse momenten in Amsterdam, weergegeven in dikke lagen verf en kenmerkende lijnen die een verhaal vertellen over de stad, haar gasten en haar energie. Bij de ingang van het hotel prijkt een glazen wand versierd met haar tastbare en kleurrijke patronen, die de warmte van bruisende Amsterdamse feesten vastleggen.

Proef Lokale Kunst en Bombay Cocktails bij Hoxton Amsterdam

Proef de Spirit of Resilience

Om de kunst nog meer tot leven te brengen, hebben de barkeepers van Hoxton Amsterdam de “Spirit of Resilience” cocktail gecreëerd. Deze verfrissende drank is geïnspireerd op de Nederlandse windmolens en wordt gemixt met Bombay Sapphire, dragonjenever, Green Chartreuse, appelsiroop en limoensap. Een bananenblad siert het geheel als een eerbetoon aan de wieken van de molens. Het is de perfecte metgezel terwijl je de kunst van Frederique Matti bewondert.

Proef de Spirit of Resilience

Creativiteit in Samenwerking

De samenwerking tussen Bombay Sapphire en The Hoxton toont de wereld hoe inspirerend onze omgeving kan zijn. Beide merken hebben een diepe waardering voor creativiteit, of het nu in een cocktailglas is of in de kunst om ons heen. Deze Saw This Made This-campagne brengt opkomende kunstenaars onder de aandacht in vijf Europese steden, met unieke en tijdelijke kunstwerken die bedoeld zijn om gasten creatief te inspireren. “The world is your Gallery” zoals ze zeggen.

Baz Luhrmann, de iconische filmregisseur van onder andere “Romeo & Juliet” en “The Great Gatsby,” speelt een rol als Creative Director in Bombay Sapphire’s Saw This Made This-campagne. De campagne heeft als doel mensen aan te moedigen hun creatieve kant te ontdekken en schoonheid te vinden in de wereld om hen heen. Het is aan het publiek om zich te laten inspireren, terwijl ze genieten van een heerlijke cocktail.

Inspiratie ligt overal om ons heen, en deze maand is jouw kans om het te ontdekken in de kunst, de stad en de cocktails van Hoxton Amsterdam. Laat je zintuigen prikkelen, proef de creativiteit en bewonder de kunst terwijl je deelneemt aan deze unieke ervaring.


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


MEER GIN:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.