Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

Wat kook ik vandaag? Met een drukke baan en een actief sociaal leven kan dit een lastige vraag zijn. Boodschappen doen en bedenken wat je gaat eten schiet er dan soms bij in. Dat is waar Marley Spoon om de hoek komt kijken! OngewoonLekkere recepten, geen boodschappen doen en gemakkelijk thuis bezorgd!

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

En lekker: je kunt kiezen welke maaltijden in je box zitten! Elke week kun je kiezen uit 12 verschillende maaltijden met vlees, vis of vegetarisch, allemaal gecreëerd door de chefkoks van Marley Spoon.

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

Keuzes.. keuzes..

Mijn keuze viel op cevapčići met speltsalade en teriyaki-kipwraps met wortelsalade. Maar ik had ook kunnen kiezen voor de appel-spinaziestamppot, getruffeerde pasta of een bánh mì met miso-garnalen. Wat had jij gekozen?

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

Handig is ook dat alle ingrediënten voor elke maaltijd in 1 (recyclebare) zak zitten, dus dan hoef je niet alles meer bij elkaar te zoeken als je wilt gaan koken.. 😉

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

En voor elk recept een grote A4 formaat receptenkaart.

Eten!

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

Dit was het gerechtje ⇑ met de wraps, wortelsalade en teriyaki-kip. Superlekker en ik had nooit eerder bedacht om pinda’s in een wrap erbij te doen, maar dat was echt een aanrader en ga ik zeker vaker doen.. 😉 En ik zie je denken… What about the wine?! 😀 We dronken een Jurançon sec van Domaine Cauhapé die we hadden meegenomen van onze trip naar Wallonië. Een fijne balans van wit fruit en voldoende zuren om op te kunnen tegen de gekruide kip.

Moederdag

En ook nog iets anders wat ik niet wist van Marley Spoon; ze bieden ook kookworkshops aan! In een kookstudio in Amsterdam krijg je 3 uur kookles van één van de chefs van Marley Spoon. Na het zelfgekookte 3-gangen diner ga je goed gevuld naar huis en niet geheel onbelangrijk: mét goodiebag! Ook leuk om bijvoorbeeld kado te doen voor Moederdag of om samen met je moeder te doen! 🙂 

Getest: de maaltijdbox van Marley Spoon

Conclusie

Natuurlijk doe ik ook vaak wél zelf de boodschappen. Maar in een drukke week is het toch wel heel fijn dat je niet naar een supermarkt moet sjezen > parkeerplek zoeken > geen-muntje-voor-het-karretje-hebben-dus-alles-maar-in-een-te-klein-mandje-proppen > weer terug naar huis sjezen > erachter komen dat je al 3 soorten rijst in huis had (dus zet dat 4e pak er ook maar weer bij) > en dan nog koken.

Fijner is: honger > pak de spullen van Marley Spoon uit de koelkast > pak de receptenkaart erbij > kook > eet! En ook handig: je kunt zelf een bezorgmoment uitkiezen wanneer het jou uitkomt. 

Zelf Marley Spoon testen?

Ik ben erg enthousiast na het proberen van Marley Spoon en zit er over te denken om dit vaker te gaan doen. Wil jij dat ook? Dan heb ik een leuke korting voor je! Met de code ONGEWOONLEKKER krijg je maar liefst €25 korting! Deze code is geldig van 1 mei t/m 30 juni 2018 (alleen voor nieuwe klanten).  Bestel via deze link!


Dit artikel is mogelijk gemaakt in samenwerking met Marley Spoon.

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.