Bestel je bier, wijn en sterke drank bij bol.com

Cocktails met je vriendinnen op Singles Day, een goede wijn bij het kerstdiner of een dozijn bubbels om te poppen tijdens oud en nieuw? Sinds deze week kun je nu ook je bier, wijn en sterke drank bij bol.com bestellen.

Natuurlijk kon je al via gall.nl, mitra.nl of drankgigant.nl je alcohol kopen. Drank online kopen is niets nieuws. Bol springt dus alleen maar in op de trend dat steeds meer mensen spullen online kopen en bestellen. Maar waarom slaan mensen dan nu opeens zo aan en is dit groot nieuws? Ik heb geen idee.

Bestel je bier, wijn en sterke drank bij bol

Handig

Lijkt mij juist top dat je samen met je boekbestelling van Cocktails! ook gelijk een doos ingrediënten kunt bestellen. Of als je Bubbels van Anne Wouters en Ron Meijer wilt kopen, bestel dan gelijk ook wat flesjes champagne, cava, prosecco of vonkelwijn!

Prijzen

Als echte Hollander was ik wel benieuwd naar de prijzen op bol.com; scheelt dat veel met één van de andere online aanbieders?

Het blijkt dat de Gall en Gall één van de grootste aanbieders is van drank op bol.com. Dus ik mag hopen dat de prijzen dan ook hetzelfde zijn toch? Ik doe de test met Licor 43, de bekende Spaanse likeur.

Bestel je bier, wijn en sterke drank bij bol

Oeps.. De prijs bij 1 fles scheelt wel veel! Maar: bij Bol heb je gratis verzending; bij Gall komt er €5,95 verzendkosten bij. En dan kom je weer op hetzelfde bedrag uit. Neemt niet weg dat de fles in de Gall winkel, wel gewoon €19,99 kost, maar dan moet je hem zelf halen.

Bestel je bier, wijn en sterke drank bij bol

Nog eentje: Johnnie Walker Blue Label Whisky 70 cl. Bij Bol via TastingCollection.nl €155,95 met gratis verzending en via Gall €157,99 met gratis verzending. Maar online via Mitra.nl “slechts” €154,99 (en ook gratis verzending). Toch bijna een euro goedkoper dan via bol.com.

Conclusie

Qua prijs scheelt het soms wel om even rond te kijken op andere websites of gewoon lekker old-school in de winkel. Wat ik wel tof vind is dat je (net als de andere bestellingen) dit dus als kadootje bij iemand kan laten bezorgen! Dus een Bubbelsboek met gelijk een flesje bubbels erbij! Dat zijn de leuke kadootjes.. 🙂 *hint hint*

Miljoenen artikelen


Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.