12 Nights of Wine – De wijn adventskalender die je wilt hebben

Je hebt ze met chocolade, snoep, theezakjes, muesli, kaarsen en badproducten. Maar de leukste adventskalender vind ik toch die met WIJN! Want hoe leuk is het om elke dag (of om de dag en proost dan samen) een vakje open te maken en te genieten van een heerlijk glaasje wijn. 12 Nights of Wine is zo’n wijn adventskalender.

12 Nights of Wine - Wijn adventskalender

In de stylish vormgegeven verpakking zitten achter een flap 12 kleine deurtjes verstopt. Met daarachter 12 tubes – elk gevuld met 100 ml witte of rode wijn. Aan de binnenkant van de flap zit een boekje waarin alle 12 wijnen uitgebreid worden beschreven.

12 Nights of Wine - Wijn adventskalender

Maar leuker is natuurlijk om eerst zonder te spieken te proeven. Op de doorzichtige tubes zelf staat een herkomstgebied en de druif en je ziet natuurlijk of het een rode of een witte wijn is. Misschien is het zelfs leuk om je proefnotities bij te houden en die dan later te checken met het bijgeleverde boekje.

De wijnen komen uit alle windstreken. Ik kan vast verklappen dat Frankrijk en Italië natuurlijk niet ontbreken, maar ook een wijn uit Amerika, Zuid-Afrika en Argentinië zijn van de partij. Ook de bekende wijndruiven zoals primitivo, malbec, chenin blanc en riesling zullen voorbij komen.

12 Nights of Wine - Wijn adventskalender

Dit lijkt mij het perfecte kado voor iemand die graag in een glas wijn duikt. En met een prijs van €34,95 breek je niet gelijk de bank, maar van dit kado heb je de hele maand plezier! Want ik kan je vertellen; het is heel therapeutisch om zo’n kartonnen deurtje open te scheuren en dan wijn te vinden. Ook al weet je natuurlijk dat er wijn achter zit.. 😉

Bestel je eigen 12 Nights of Wine wijn adventskalender via de webshop https://www.12nightsofwine.nl/ en laat hem bezorgen bij je vriend/oom/tante/buurvrouw/achterneef naar keuze. Wedden dat ze blij zijn om dit pakketje te ontvangen?


Elke week de nieuwste recepten/artikelen in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 12 Nights of Wine, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving.

Disclaimer


MEER WIJN:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.